Det sker ??? måske i 2020 Hvis helbreddet vil.

Så blev det året 2020, og jeg må indrømme, der tælles på knapper,?? skal skal ikke, starte helt forfra med at lave en ny krolfbane fra bunden, helbreddet og kræfterne siger stop, smiler nu, men hjertet og ufornuften siger forsæt,drømmen er en krolfbane, hvor mindst 20 % af banen består af blomsterbede, man spiller uden om eller rundt om, og så de forskellige opsætninger af forhindringer jeg plejer at sætte op i forbindelse med stævner, og så mit næste store mål er at jeg håber at få råd til at købe en robotklipper til den nye krolfbane, sidste år brugte jeg ca, ti timer om ugen bare på græsplænen, det orker jeg desværre ikke mere, ?? ellers er min drøm bare et hyggested for især pensionist-grupper, der fejrer fødselsdag, med en gang krolf, lidt bueskydning, og andre små hyggelige tiltag, som de fleste ved der har været her før, har vi et dejligt nostalgirum, hvor der kan være op til 20/24 spisende mennesker, med medbragt mad, så foreløbig er jeg gået i tænketank, og kan lige så godt se i øjnene, at uden hjæp kan jeg ikke klare det store arbejde.  Tonny.  ps.  jeg vil sige man er altid velkommen til at komme og se nostalgihuset, og en kop kaffe gives over en lille hyggesnak.

Ps. Den 25-04-2020 har vi haft en gartner ude og se på vores græsplæne, hvor vi spiller krolf, vi har fået et tilbud på omlægningen, som vi foreløbig tygger lidt på, men hvis det bliver til noget så omhandler det en fuldstændig fornyelse af græsplænen, ca. 2500 kvm, og så er det tanken at starte helt forfra med en ny krolfbane, men for mig det vigtiske, er at få en robotklipper der kan klare græsslåningen fremover, i fremtidens planer indgår også at lave en Petanque-bane, samt at bueskydebanen flyttes, og udvides så man kan skyde to personer ad gangen, ?? men som sagt vi er gået i tænkeboksen, drømmen lever, men heldbreddet vakler, og dertil kommer disse triste virus-tider, som gør at man ikke aner hvad det hele ender med.   Tonny.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.12 | 10:34

Kære Tonny og Britta
Jeg har forsøgt at få kontakt med jer på telefonen.
I ønskes en god jul og et godt nytår.
Kærlig hilsen Lissie og Henrik

...
27.05 | 07:57

Tak Flemming, og her glæder vi os til næste besøg, kaffe krolf og hyggelig snak ved bordet,næste gang,en gang bue og pil,? du hilser . fra Britta og Tonny.

...
25.05 | 19:30

Hejsa. Vil bare sige tak for kaffe og hygge sammen med jer St.Bededag. Som altid en dejlig stund i jeres selskab. Glæder mig til næste gang. Mc hilsen Flemming.

...
23.02 | 08:54

hello I kære venner. Endelig har
jeg fundet jer igen. Er på FB under Hannah Lønholdt

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE