Det sker ??? måske i 2020 Hvis helbreddet vil.

Så blev det året 2020, og jeg må indrømme, der tælles på knapper,?? skal skal ikke, starte helt forfra med at lave en ny krolfbane fra bunden, helbreddet og kræfterne siger stop, smiler nu, men hjertet og ufornuften siger forsæt,drømmen er en krolfbane, hvor mindst 20 % af banen består af blomsterbede, man spiller uden om eller rundt om, og så de forskellige opsætninger af forhindringer jeg plejer at sætte op i forbindelse med stævner, og så mit næste store mål er at jeg håber at få råd til at købe en robotklipper til den nye krolfbane, sidste år brugte jeg ca, ti timer om ugen bare på græsplænen, det orker jeg desværre ikke mere, ?? ellers er min drøm bare et hyggested for især pensionist-grupper, der fejrer fødselsdag, med en gang krolf, lidt bueskydning, og andre små hyggelige tiltag, som de fleste ved der har været her før, har vi et dejligt nostalgirum, hvor der kan være op til 20/24 spisende mennesker, med medbragt mad, så foreløbig er jeg gået i tænketank, og kan lige så godt se i øjnene, at uden hjæp kan jeg ikke klare det store arbejde.  Tonny.  ps.  jeg vil sige man er altid velkommen til at komme og se nostalgihuset, og en kop kaffe gives over en lille hyggesnak.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.02 | 08:54

hello I kære venner. Endelig har
jeg fundet jer igen. Er på FB under Hannah Lønholdt

...
20.08 | 21:33

Hej Christian, dejligt at høre fra dig, i er bare velkomne her, og vi glæder os til jeres besøg, hilsen Britta og jeg. jeg har savnet dig gamle ven.

...
20.08 | 21:04

Hej Tonny.
Jeg ser du har været på besøg hos Henrik i Helsingør.
Jeg og min kæreste ( Jane døde den 16.05.2017 )
er i Vejers. Vi kommer forbi på fredag den 23.

...
23.07 | 12:40

Hej Lars, ja det er det, men vi har lavet lidt om grundet alder og helbred, i dag et lege og hyggested for modne mennesker,men kom og kig få en snak. Tonny

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE