Stedet er velegnet for pensionister, fred og ro.

 Lige fra starten af byggeriet af krolfbanen, var min tanke, at det skulle være et sted hvor pensionister kom og hyggede sig, enten bare med en gang krolf,eller en kop kaffe, og så en snak over bordet med ligestillede, en hjemmesmurgt madpakke,og lidt drikkevarer, er lige så velkommen, prisen for at spille krolf er så lille, at jeg ingen gang vil skrive den, men en ting ved jeg, ? at dem der har været her, kommer igen og igen, er man en større gruppe vil det være rart at få et lille pip først, da det godt kan tage en lille times tid at gøre banen klar.   Tonny.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 10:35

Hej Kim, du er altid velkommen til at se hvad jeg roder med, der er altid kaffe på kanden, og en hyggelig snak om fortid og fremtiden, Tonny.

...
06.11 | 16:39

Hej vil lige sige, som jeg sagde i Aldi idag
Der findes også grøntsager😂 så kom der
Lige visitkort frem, så nu er jeg inde på siden
Og jeg sagde,det må jeg se

...
14.10 | 09:44

Hej Flemming, og tak for jeres besøg, det fik mit hjerte til at smile stort, glæder mig allerede til næste sommer, en herlig afslutning på året 2018 Tonny.

...
14.10 | 09:32

Tak Poul for ordene om romkagen, det var en fornøjelse at se jeres smukke mc.er, det glæder altid et gammelt mc-hjerte især når mc broerne er på besøg. tonny.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE