Lidt om priser og andre relevante ting.

  Hermed lidt om krolfstedet,og priser.

 Krolf-banen er bygget op som et udflugtsmål, med tanken om at folk gerne må have medbragt mad og drikkevarer, der er masser af siddepladser, uanset om man vil sidde lidt for sig selv, eller ved vores langborde, og få en hyggelig snak med andre.

   Prisen for at spille krolf er 30 kroner, kaffe koster 10 kroner ad libitum, og så kan vi hvis det ønskes, smøre en af vores specielle ostemadder, til 20 kroner, ( Mose hedder osten) og som navnet antyder,har den lidt uger på bagen, på motorcykelsprog, kaldes den for 1400 ccm med ABS.

   Er man en større gruppe, der ønsker en lille konkurrence, kan der efter aftale, paintes og brændes et lille krus som præmie, eventuelt med navn på gruppen, paintet på kruset, men som skrevet, kun efter aftale.

   Hvis man tror vores krolfsted er et fint dyrt sted, må jeg desværre skuffe, mange af vores haveborde, er lavet af gamle paller, meget andet er lavet af genbrugs-materialer, men jeg vil skrive, kom selv og se, en ting lover jeg, her er fred og ro, her er hygge, og så er her faktisk rigtig afslappende at være, og kan man li at snakke med andre mennesker så er stedet sagen.

   Er man en større gruppe, vil det være en stor hjælp og fordel for alle hvis man ringer eller skriver hvornår man kunne tænke sig at spille krolf, da vores åbningstider fremover vil være mindre, grundet det store arbejde med at holde krolfbanen.  Tonny

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 17:22

Kære Britta og Tonny tak for en hyggelig eftermiddag, selv om du ikke var der Britta, vi glæder os til vi ses igen, det er lige noget for os. Venlig hilsen fra

...
26.08 | 21:08

Ja vi er altid klar, til en gang krolf, bare vi lige får et lille forvarsel, så jeg kan sætte banen op.

...
25.08 | 23:13

Hej Tonny, er spillestedet stadig aktivt

...
24.05 | 19:14

Hej med jer to. Jeg ringer en af dagene og arrangere noget turnering for en flok tøser. vi bliver ca. 7. tænker på en 1 , 2 og 3 præmie og kage til kaffen.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE