Vi savner lyden af motorcykler i indkørslen.

???? Er man i tvivl om at det er et bikersted for mc-folket.

Både Britta og jeg, blandt mange kendt som bedsteforældrenes-bikersted, savner lyden af motorcykler i vores indkørselhar man først hørt lyden af 22 motorcykler får man helt gåsehud af velvære, og den glæde det er at gå og kigge på de dejlige mc-er, og det er uanset hvilken maskine det er, lykken er lige stor for den der kører, det er glæden på landevejen der tæller, et pitstop i en fremmed grøftekant,der ude i det fri, frem med termoen og den hjemmesmurgte, så er naturens lykke, uundgåelig.   Tonny.

Ps. Et forslag,? en klubtur og så en gang krolf om klubmesterskabet i mc-krolf.  Tonny.          ps.  til dem der kører lidt ture alene,eller sammen med et par venner, så ta et lille pitstop her, der er altid kaffe på kanden, ellers blir det frisklavet, og måske en nysmurt biker-ostemad,? 1400 ccm mæ ABS, foreløbig holder vi åbent hver dag, undtagen mandag, fra klokken 12:00  til, ???? det bestemmes nærmest af vejret.

du der kører der ude, lad gå videre,

bedsteforældrenes -bikersted.

ved. Britta og Tonny.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 10:35

Hej Kim, du er altid velkommen til at se hvad jeg roder med, der er altid kaffe på kanden, og en hyggelig snak om fortid og fremtiden, Tonny.

...
06.11 | 16:39

Hej vil lige sige, som jeg sagde i Aldi idag
Der findes også grøntsager😂 så kom der
Lige visitkort frem, så nu er jeg inde på siden
Og jeg sagde,det må jeg se

...
14.10 | 09:44

Hej Flemming, og tak for jeres besøg, det fik mit hjerte til at smile stort, glæder mig allerede til næste sommer, en herlig afslutning på året 2018 Tonny.

...
14.10 | 09:32

Tak Poul for ordene om romkagen, det var en fornøjelse at se jeres smukke mc.er, det glæder altid et gammelt mc-hjerte især når mc broerne er på besøg. tonny.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE