Vi savner lyden af motorcykler i indkørslen.

???? Er man i tvivl om at det er et bikersted for mc-folket.

Både Britta og jeg, blandt mange kendt som bedsteforældrenes-bikersted, savner lyden af motorcykler i vores indkørselhar man først hørt lyden af 22 motorcykler får man helt gåsehud af velvære, og den glæde det er at gå og kigge på de dejlige mc-er, og det er uanset hvilken maskine det er, lykken er lige stor for den der kører, det er glæden på landevejen der tæller, et pitstop i en fremmed grøftekant,der ude i det fri, frem med termoen og den hjemmesmurgte, så er naturens lykke, uundgåelig.   Tonny.

Ps. Et forslag,? en klubtur og så en gang krolf om klubmesterskabet i mc-krolf.  Tonny.          ps.  til dem der kører lidt ture alene,eller sammen med et par venner, så ta et lille pitstop her, der er altid kaffe på kanden, ellers blir det frisklavet, og måske en nysmurt biker-ostemad,? 1400 ccm mæ ABS, foreløbig holder vi åbent hver dag, undtagen mandag, fra klokken 12:00  til, ???? det bestemmes nærmest af vejret.

du der kører der ude, lad gå videre,

bedsteforældrenes -bikersted.

ved. Britta og Tonny.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 14:57

Blir altid glad , når nogen læser mine digte.

...
19.12 | 17:33

...
17.12 | 08:52

Tak Flemming vi glæder os også til gensyn til næste sommer, mc folket især Broernes MC har en stor plads i vores hjerter du hilser omkring dig herfra Tonny.

...
16.12 | 21:19

Hej. Jeg siger tak for gode stunder hos jer og håber på hyggeligt gensyn næste år med ost og Brom-brom kage. God jul 🎅 og godt nytår🥂Flemming Broernes MC.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE