Mc-træf i Esbjerg skærtorsdag i utroligt flot sommervejr.

Tv2-syd på besøg hos Britta og Tonny.

http://www.tvsyd.dk/artikel/90815:Foraarskaade-motorcyklister-fylder-op-i-Esbjerg

Midt i forberedelserne til vores tredie,kaffebikersæson, fik vi en opringning fra tv2-syd som forespurgte til bedsteforældrenes-bikersted, de ville gerne høre lidt om stedet, og spurgte om vi skulle ind til mc-træf i Esbjerg, hvad vi jo havde planer om, vi forklarede at vi var i fuld gang med at forberede vores sæson som starter den første Maj, ca ti minutter efter ringede tv2-syd igen og spurgte om de måtte komme og filme lidt og følge med os ind til mc-træffet i Esbjerg, som sagt så gjort, og resultatet kan i følge på linket foroven.
Britta og Tonny.

Vi har fået en utrolig dejlig respons på indslaget som tv2-syd har lavet, og vi er glade for resultatet, som virkelig viser den bikerånd vi begge to føler.    Britta og Tonny.


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Peter | Svar 11.07.2014 19.53

Hej Britta og Tonny. Jeg vil lige sige tak for kaffe, og en rigtig hyggelig eftermiddag. Med hilsen Peter. Horsens

Lone, Richard | Svar 01.06.2011 23.33

Hej Bedstemor og Bedstefar ! Det lyder godt også selv om vi ikke er bedsteforældre endnu, håber vi kan komme til påsketræf næste år.Lone,Ric von kugelskubber.

Britta og Tonny 02.06.2011 14.22

Kan gå hen og blive en kanon oplevelse, jeg kan se en kolonne af bedsteforældre til Esbjerg-træf, med et par børn der kører bagved, knuzz fra britta og Tonny. :

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 10:35

Hej Kim, du er altid velkommen til at se hvad jeg roder med, der er altid kaffe på kanden, og en hyggelig snak om fortid og fremtiden, Tonny.

...
06.11 | 16:39

Hej vil lige sige, som jeg sagde i Aldi idag
Der findes også grøntsager😂 så kom der
Lige visitkort frem, så nu er jeg inde på siden
Og jeg sagde,det må jeg se

...
14.10 | 09:44

Hej Flemming, og tak for jeres besøg, det fik mit hjerte til at smile stort, glæder mig allerede til næste sommer, en herlig afslutning på året 2018 Tonny.

...
14.10 | 09:32

Tak Poul for ordene om romkagen, det var en fornøjelse at se jeres smukke mc.er, det glæder altid et gammelt mc-hjerte især når mc broerne er på besøg. tonny.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE