Billeder fra opbygningen af krolf-banen, og nostalgihuset.

Skiltet står ved indgangen til krolf-banen.

Et lille vue ud over krolf-banen, som er under konstant forandring, og udbygning.

Indkørslen til krolfbanen.

De pæne krukker og blomster er fra Bjørn K.

Et lille kig ind i nostalgihuset, som er bygget af ca. 75 % genbrugsmaterialer, indrettet med genbrugsting, eller møbler købt hos Røde Kors, til gengæld er væggene prydet med ting jeg har gemt hele mit liv.

En af de smukke blomster opsætninger, man spiller imellem, dem er der 24 stykker af i størrelsen en gange to meter, så det siger sig selv, der skal mange blomster til. Tonny

Sidste nye blomsterbed, planterne er fra Bjørn K blomster, halvdelen af de firkantede blomsterkasser bliver nu bygget om til runde bed på ca. to meter i diameter.

Lidt fra nostalgihuset, et par numre fra de første 100 km løb jeg var med i, man løb fra Østerbro stadion, op til Helsingør, ud og rundt om kronborg slot, derfra ud til Hellebæk, der rundede man, og så lige hjem til Østerbro stadion igen

En nostalgi-kollage, fra min tid som 16 årig til 19 årig.

Lidt nostalgi fra min tid som tennistræner, nåede at lære ca 600 mennesker at spille tennis, udgav mit eget lille tennisprogram til nye spillere, ca, halvdelen af mine elever var børn,en dejlig tid som jeg stadig mindes med glæde.

Bagsiden af nostalgihuset, der er en, smiler lidt, en morgensol-terrasse, der nydes de tidlige morgener om sommeren, hvor man virkelig kan følge den opstående sol.

En af de smukke blomsterkasser på krolfbanen.

Krolfbanen set ude fra parkeringspladsen, den er ca 2500 kvm stor.

En lille ti meters bue skydnings bane forefindes også, og den bliver flittigt brugt.

I forbindelse med Krolfbanen, er der bygget et  nostalgihus, som man kan benytte i tilfælde af dårligt vejr, her vil jeg bare vise lidt billeder fra både bane og  huset.   Tonny.          
 
                   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kim | Svar 06.11.2018 16.39

Hej vil lige sige, som jeg sagde i Aldi idag
Der findes også grøntsager😂 så kom der
Lige visitkort frem, så nu er jeg inde på siden
Og jeg sagde,det må jeg se

Tonny Martinsson 07.11.2018 10.35

Hej Kim, du er altid velkommen til at se hvad jeg roder med, der er altid kaffe på kanden, og en hyggelig snak om fortid og fremtiden, Tonny.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 14:57

Blir altid glad , når nogen læser mine digte.

...
19.12 | 17:33

...
17.12 | 08:52

Tak Flemming vi glæder os også til gensyn til næste sommer, mc folket især Broernes MC har en stor plads i vores hjerter du hilser omkring dig herfra Tonny.

...
16.12 | 21:19

Hej. Jeg siger tak for gode stunder hos jer og håber på hyggeligt gensyn næste år med ost og Brom-brom kage. God jul 🎅 og godt nytår🥂Flemming Broernes MC.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE