Skrammel for nogle,?? måske guld for krolfstedet.

     Kære læsere af dette pip, jeg har aldrig kunnet lade være, med at ville gøre en masse sjov og glæde for andre, det har altid været mit liv,men det har også sine problemer, jeg føler mig virkelig slidt op, kæmper med en del sygdomme, men jeg har en drøm jeg står op til hver dag, en Blomster-krolfbane til glæde for alle mennesker, jeg har nu været i gang i tre år med at lave banen, mit store problem er at jeg laver så meget jeg kan af genbrugs ting, det vil sige, jeg mangler  fliser, haveborde, stolper af forskellige slags, planter der bliver gravet op, så i stedet for at køre det på skrotpladsen, kunne det være det kunne genbruges her, 0.s.v. en hel del af det som var nødvendig at købe er købt i Røde kors, men jeg kan godt se,for at kommer længere har jeg brug for en håndsrækning, alene det at krolfbanen sidste sommer blev ødelagt, på grund af den tørre sommer, og nu skal lægges helt om giver store problemer, så med dette lille pip, håber jeg på små mirakler. PS.  man er altid velkommen til at komme og se hvad det drejer sig om, og kaffe på kanden er der altid.  Tonny.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 14:57

Blir altid glad , når nogen læser mine digte.

...
19.12 | 17:33

...
17.12 | 08:52

Tak Flemming vi glæder os også til gensyn til næste sommer, mc folket især Broernes MC har en stor plads i vores hjerter du hilser omkring dig herfra Tonny.

...
16.12 | 21:19

Hej. Jeg siger tak for gode stunder hos jer og håber på hyggeligt gensyn næste år med ost og Brom-brom kage. God jul 🎅 og godt nytår🥂Flemming Broernes MC.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE