Ønsker alle der har besøgt os en glædelig jul.

   Først vil Britta og jeg, ønske alle venner, og alle der har besøgt vores kaffested-og -krolfbane, en rigtig god jul, samt et godt nytår, det har været et spændene år med hensyn til krolfbanen, vi har haft mange gæster på krolfbanen, og jeg tror de alle sammen er gået hjem med en sjov oplevelse, og et par gode grin i maven, så vi glæder os allerede til sæssonen 2019, omend vi har meget arbejde endnu før banen er god igen, desværre var sommerens varme utrolig hård ved banen, og ødelagde vel 80 % af græsplænen, men vi starter forfra med krum hals, den store glæde det var at se så mange glade gæster sige tak og farvel, det var bare sjovt, det gør at vi forsætter, på trods af alder og helbred, at se vores motorcykelvenner besøge os er bare toppen på kransekagen, tænker her meget på ( MC BROERNE)  så med ønsket om en god jul til alle, vil jeg samtidig sige, vi glæder os til jeres besøg i  2019.  Britta og  Tonny.

Selvfølgelig kommer julemanden på motorcykel, når han besøger en old mc.bikers der har kørt på motorcykel i ca,59 år, HO HO HO.
En stor glæde at se så mange på krolfbanen, det er det der gør at man forsætter det store arbejde det er at lave en krolfbane af vores slags, ? en blomsterkrolfbane. Tonny

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 10:35

Hej Kim, du er altid velkommen til at se hvad jeg roder med, der er altid kaffe på kanden, og en hyggelig snak om fortid og fremtiden, Tonny.

...
06.11 | 16:39

Hej vil lige sige, som jeg sagde i Aldi idag
Der findes også grøntsager😂 så kom der
Lige visitkort frem, så nu er jeg inde på siden
Og jeg sagde,det må jeg se

...
14.10 | 09:44

Hej Flemming, og tak for jeres besøg, det fik mit hjerte til at smile stort, glæder mig allerede til næste sommer, en herlig afslutning på året 2018 Tonny.

...
14.10 | 09:32

Tak Poul for ordene om romkagen, det var en fornøjelse at se jeres smukke mc.er, det glæder altid et gammelt mc-hjerte især når mc broerne er på besøg. tonny.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE