Ønsker alle der har besøgt os en glædelig jul.

   Først vil Britta og jeg, ønske alle venner, og alle der har besøgt vores kaffested-og -krolfbane, en rigtig god jul, samt et godt nytår, det har været et spændene år med hensyn til krolfbanen, vi har haft mange gæster på krolfbanen, og jeg tror de alle sammen er gået hjem med en sjov oplevelse, og et par gode grin i maven, så vi glæder os allerede til sæssonen 2019, omend vi har meget arbejde endnu før banen er god igen, desværre var sommerens varme utrolig hård ved banen, og ødelagde vel 80 % af græsplænen, men vi starter forfra med krum hals, den store glæde det var at se så mange glade gæster sige tak og farvel, det var bare sjovt, det gør at vi forsætter, på trods af alder og helbred, at se vores motorcykelvenner besøge os er bare toppen på kransekagen, tænker her meget på ( MC BROERNE)  så med ønsket om en god jul til alle, vil jeg samtidig sige, vi glæder os til jeres besøg i  2019.  Britta og  Tonny.

Selvfølgelig kommer julemanden på motorcykel, når han besøger en old mc.bikers der har kørt på motorcykel i ca,59 år, HO HO HO.
En stor glæde at se så mange på krolfbanen, det er det der gør at man forsætter det store arbejde det er at lave en krolfbane af vores slags, ? en blomsterkrolfbane. Tonny

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Flemming Jakobsen | Svar 16.12.2018 21.19

Hej. Jeg siger tak for gode stunder hos jer og håber på hyggeligt gensyn næste år med ost og Brom-brom kage. God jul 🎅 og godt nytår🥂Flemming Broernes MC.

Tonny og Britta 17.12.2018 08.52

Tak Flemming vi glæder os også til gensyn til næste sommer, mc folket især Broernes MC har en stor plads i vores hjerter du hilser omkring dig herfra Tonny.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.05 | 11:36

Hej John , du kan bare komme, og sige hej, vi har store problemer med banen i år, sidste sommers varme ødelagde alt, så vi starter forfra. Tonny

...
20.05 | 22:50

Hvornår åbner i i år

...
22.12 | 14:57

Blir altid glad , når nogen læser mine digte.

...
19.12 | 17:33

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE