Dejligt besøg af gamle, og nye bikervenner.

Det er sådan vi elsker at se vores kaffested på, glade mennesker der nyder det, over en kop kaffe, en ostemad, og herligt når snakken går på kryds og tværs over bordet. Tonny

  Så skete det, efter et turbulens år, med tunghed i sindet, der var noget vi savnede, ?? motorcykelfolket, så selv om drømmen om en krolf-bane for modne mennesker slet ikke var blevet færdig, måtte der bare ske noget, ellers blir jeg da 88 inden den er færdig.

   Så hvad gjorde vi, jo vi blev enige om at holde en slags generalprøve på både kaffestedet, og krolfbanen, den første weekend i Maj måned, som sagt så gjort, vi havde fået en stor respons fra mange mennesker, der havde hjulpet med genbrugsmaterialer, af enhver slags, så vi troede selvfølgelig, at der kom nogle for at se hvor langt vi var med krolf-bane-byggeriet.

   Så lørdag den 2 Maj, brugte vi et par timer på at rigge til nu skulle det første slag slås,vi havde valgt at holde åben fra klokken 12:00 til klokken 18:00  begge dage, men ak ak,om folk var bange for at prøve en gang krolf eller noget andet, ved vi ikke, men en lang dag, uden et øje, så jeg må indrømme, vi kiggede lidt på hinanden, og så krammede vi, vi har tros alt prøvet det før at lave en masse for mennesker, og så ingen besøg, jeg må personlig indrømme, jeg var lidt skuffet, og ked af det, hvis folk vidste hvor meget arbejde der ligger bag det hele, i dag er jeg slidt totalt ned, min krop siger stop, men drømmen og hjertet siger forsæt, og det er altid hjertet der får det sidste ord.

   Men så blev det søndag, og sikke en dag, vi fik mange dejlige besøg af motorcykelvenner, blandt andet af vore savnede gruppe bikers fra Broernes mc klub, det var bare et gensyn der gik i hjertet, vi fik besøg af bikers fra Skjern, fra Hedensted, Kolding og så lokale fra området her, jo det blev en herlig dag, vi fik lige en mindre generalprøve på krolf-banen, hvor en enkelt viste stor styrke og satte konkurrenterne på plads, det skal siges banen ikke er helt færdig, så flere alvorlige vildskud blev obseveret,  men  ok humøret var i tops.Cool Cool Cool

Her ses den stolte og suveræn bedste spiller, ja jeg vil sige nærmest et geni, udi krolfens verden, stille op til den obligatoriske vinder-fotografering, som man kan se, med en udstråling der nærmest siger, ja i kan bare komme an alle sammen, JEG ER URØRLIG, flere kom hen til mig bagefter og hentydede at de havde hørt, han smug-trænede hjemme på køkkengulvet, flere sagde ??? vi vil ikke have ham med næste gang, for så har vi ikke en chance, krolf- udvalget vil ikke kommentere uroen, det må blive en intern opgave i Broernes mc-klub.
En sidste snak, for denne gang vi siger altid på gensyn, der er nu noget specielt ved motorcykelfolket, hvad enten de kommer alene, eller i grupper, vi elsker det og nyder når snakken går på kryds og tværs af motorcykel-modeller, en enkelt ny biker der besøgte os, kom fra Hedensted, og der har Britta boet, så snakken gik, og det viste sig at han havde arbejdet sammen med Brittas svoger, jo verden er lille. Tonny

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Flemming Jakobsen | Svar 08.05.2015 10.07

Hej. Vil lige sige tak for sidst. Sjovt at indvie den nye bane og dejlig hygge på den nye terrasse. Vi vender tilbage senere på sommeren. Hilsen Broernes Mc.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 14:57

Blir altid glad , når nogen læser mine digte.

...
19.12 | 17:33

...
17.12 | 08:52

Tak Flemming vi glæder os også til gensyn til næste sommer, mc folket især Broernes MC har en stor plads i vores hjerter du hilser omkring dig herfra Tonny.

...
16.12 | 21:19

Hej. Jeg siger tak for gode stunder hos jer og håber på hyggeligt gensyn næste år med ost og Brom-brom kage. God jul 🎅 og godt nytår🥂Flemming Broernes MC.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE