Vi åbner sæsonen 2018 lørdag den 12 -Maj kl. 12:00

Vores kaffested ligger i rolige og fredelige omgivelser, og man kan bare nøjes med at drikke en kop kaffe, uden at spille krolf.

Efter tre års arbejde er vi nu klar til en gang krolf, vi kalder det for blomsterkrolf,?  det forstår man bedre hvis man ser krolfbanen, vi starter op lørdag den 12 Maj kl. 12:00  med et tilbud for alle, for at vise hvad krolf er, flere og flere ved hvad krolf er, men mange har endnu aldrig prøvet det, samtidig indvier vi vores nostalgi hus, med en masse billeder og ting fra 50-erne og 60-erne, som jeg har gemt i mange år.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 10:35

Hej Kim, du er altid velkommen til at se hvad jeg roder med, der er altid kaffe på kanden, og en hyggelig snak om fortid og fremtiden, Tonny.

...
06.11 | 16:39

Hej vil lige sige, som jeg sagde i Aldi idag
Der findes også grøntsager😂 så kom der
Lige visitkort frem, så nu er jeg inde på siden
Og jeg sagde,det må jeg se

...
14.10 | 09:44

Hej Flemming, og tak for jeres besøg, det fik mit hjerte til at smile stort, glæder mig allerede til næste sommer, en herlig afslutning på året 2018 Tonny.

...
14.10 | 09:32

Tak Poul for ordene om romkagen, det var en fornøjelse at se jeres smukke mc.er, det glæder altid et gammelt mc-hjerte især når mc broerne er på besøg. tonny.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE