Et år med stor glæde, og en forfærdelig slutning.

     Året 2018 vil blive husket for den store glæde det var at se så mange komme og spille krolf,og gå så glade herfra, med smil og en masse kommentarer om hvor sjovt det var, en anden ting er den glæde at se folk komme igen og igen, det gør det lettere at se fremad, og forsætte det store arbejde det er både at udbygge og holde en krolfbane af vores slags, med mange blomsterbede, der bruges ca, 10 timer om ugen bare på græsplænen, og andre ca. 10 timer på planter blomster og andre små gøremål, jeg kan sige at når der er et større selskab der skal spille krolf, bruger jeg ofte en til to timer på at gøre banen klar, der bliver kørt en del blomster-baljer frem og sat som forskellige forhindringer, man skal spille indenom eller udenom for at få mindst mulige slag, derudover bruger jeg gerne lidt tid på at painte et krus som præmie, med navnet på det firma eller den gruppe der ønsker dette.

     Desværre endte året med at den rimelige pæne krolfbane kom til at se forfærdelig ud, solen og tørken har ødelagt ca 80 % af banen så der nu står et stort genopretnings-arbejde for at banen skal blive god og pæn igen, jeg har brugt ca. tre/fire år for at komme så langt, og nu føler jeg at jeg er bombet mindst to år baglæns, når jeg går rundt og kigger på det der var engang, kommer tanken, om det var det store arbejde værd, jeg er tros alt 77 år, men når jeg så tænker på den store folkeglæde jeg oplevede, ved jeg at det var rigtigt at lave en meget anderledes krolfbane, at opleve mennesker der kørte så glade herfra, det rør ens hjerte, så når jeg er kommet over skuffelsen, starter jeg sikkert igen med at få krolfbanen klar igen, smiler lidt nu, mit helbred siger stop, men mit hjerte siger forsæt,??? tænk på hvad du oplevede af glade mennesker.   Tonny

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Poul Brahe | Svar 13.10.2018 23:41

Super velkomst, da vi idag besøgte dig Tonny. Din romkage var perfekt.
Fin afslutning med strålende vejr. Ses næste år. Hilsen fra Broernes Mc. Poul

Tonny 14.10.2018 09:32

Tak Poul for ordene om romkagen, det var en fornøjelse at se jeres smukke mc.er, det glæder altid et gammelt mc-hjerte især når mc broerne er på besøg. tonny.

Flemming Jakobsen | Svar 13.10.2018 18:24

Hej. Tak for en hyggelig stund og dejlig kaffe med ostemad.Tonny som altid i service humør. Håber på gensyn næste år. MC og biker hilsen Flemming Broernes MC.

tonny 14.10.2018 09:44

Hej Flemming, og tak for jeres besøg, det fik mit hjerte til at smile stort, glæder mig allerede til næste sommer, en herlig afslutning på året 2018 Tonny.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.12 | 10:34

Kære Tonny og Britta
Jeg har forsøgt at få kontakt med jer på telefonen.
I ønskes en god jul og et godt nytår.
Kærlig hilsen Lissie og Henrik

...
27.05 | 07:57

Tak Flemming, og her glæder vi os til næste besøg, kaffe krolf og hyggelig snak ved bordet,næste gang,en gang bue og pil,? du hilser . fra Britta og Tonny.

...
25.05 | 19:30

Hejsa. Vil bare sige tak for kaffe og hygge sammen med jer St.Bededag. Som altid en dejlig stund i jeres selskab. Glæder mig til næste gang. Mc hilsen Flemming.

...
23.02 | 08:54

hello I kære venner. Endelig har
jeg fundet jer igen. Er på FB under Hannah Lønholdt

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE