Herligt gensyn med venner fra MC BROERNE.

        Lørdag den 13-10-2018 slog hjertet lige et par ekstra slag, der var besøg fra venner fra mc broerne, den fryd det er at høre motorcykler køre ind af indkørslen, den lyd går altid lige i hjertet, når man som jeg har kørt på motorcykel næsten 50 år, er det faktisk kommet ind i blodet, og når nu man ikke selv mere er mobil, er det bare herligt at se nogle der stadig kan holde hjulene i gang på de danske veje, bare det at gå rundt og se på de smukke maskiner gør godt, og bringer mange minder frem i et bikersind, men du milde kineser, for mig lille mand, hvor ser maskinerne bare store ud i dag, og lyden når de kører er jo som en symfoni af Vivaldi.

   Først stod den på en lille rundvisning at nostalgihuset, som jeg bare er stolt af, inden kaffen og ostemadderne, blev der lige spillet en gang krolf, og jeg må sige der blev spillet krolf af en sublim oplevelse, og der blev vist talent som næsten berittiger til optagelse på det danske krolf-landshold.

   Efter en del hyggelige timer, var det tid til at sige farvel til mc-broerne, ? jeg tror vi alle glæder os til vi ses igen i året 2019, en stor tak  for besøget, og jeg håber næste gang at min dejlige chef også får glæden af jeres  altid hyggelige besøg.    Tonny.

   

     

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.12 | 10:34

Kære Tonny og Britta
Jeg har forsøgt at få kontakt med jer på telefonen.
I ønskes en god jul og et godt nytår.
Kærlig hilsen Lissie og Henrik

...
27.05 | 07:57

Tak Flemming, og her glæder vi os til næste besøg, kaffe krolf og hyggelig snak ved bordet,næste gang,en gang bue og pil,? du hilser . fra Britta og Tonny.

...
25.05 | 19:30

Hejsa. Vil bare sige tak for kaffe og hygge sammen med jer St.Bededag. Som altid en dejlig stund i jeres selskab. Glæder mig til næste gang. Mc hilsen Flemming.

...
23.02 | 08:54

hello I kære venner. Endelig har
jeg fundet jer igen. Er på FB under Hannah Lønholdt

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE